Ai menikö se kesä jo?

Saimaan Hylyt -ryhmä on ollut niin aktiivisena vesillä ja pinnan alla, ettei hylkyblogiakaan olla ehditty päivittämään. No tässä lyhyesti kohta päättyvän vuoden toimintaa: SKR-apuraha hankkeen tarkastussukellukset tehtiin loppuun ja hylkylöytöjä huomattavasti vanhempaa materiaalia (about 8500 vuotta…) kyllä löydettiin. Rannuusin, Pienen Sarviniemen ja Ahoselän muinaiskannot pitivät hylkyryhmän ja Lost Inland Landscapes -kenttäväen kiireisinä läpi kesän. Myös Museoviraston tarkastussukelluksissa, sekä fotogrammetria hankkeessa avustettiin ja tutkimusalus Venla palveli Museoviraston tukialuksena. IMG_8710

22007684

DCIM104GOPRO
DCIM104GOPRO

Jos nämä herättävät kiinnostusta – niin tervetuloa kuulemaan meitä Hylkyseminaariin Messukeskukseen Helsinkiin 10.2.2018. Saimaan Hylyt kaivelevat siellä taas wanhoja asioita…esitelmän muodossa.

Vastaa