Hylkyseminaari

Tervetuloa hylkyseminaariin 9.1.2016 klo 13:00-15:30 Wilmanrantaan Lappeenrannan Pursiseuran tiloihin Satamatie 23. Järjestämme tapahtuman yhdessä Saimaan Norpat Urheilusukellusseuran kanssa. Täällä kuulet viimeiset uutiset hylkylöydoistä, sekä tapaat alueen hylkyharrastajia. Tule mukaan!

2 kommenttia artikkeliin ”Hylkyseminaari”

  1. Tervehdys, historiankirjat kertovat että Joutsenon Jänhiälän kohdalla Saimaan pohjassa on huhtikuussa 1918 punaisilta jään läpi pudonnut jalkaväkitykki. Onko teillä tästä tarkempaa tietoa? Voisiko löytyä viistotutkalla? Näissä maisemissa käytiin ankaria taisteluja sisällissota/vapaussodan aikana ja tuollaisen esineen nosto ja esillepano voisi olla kova juttu esim kun Suomi täyttää 100 v.

    1. Hei Yrjö!

      Jeps, tämä on tiedossa ja etsittykin kahteen otteeseen alueelta, alun pitäen meillä oli olettu alue ajatuksissa, saimme lisää tietoa ja etsimme sieltä, ei tulosta—> jatkamme keväällä alkuperäisen ajatuksen johdattamana etsintöjä alueella, toivottavasti löydämme sen 😉 .

Vastaa